BlueBox Sales

Du kan ikke ta tilbake tapt salg!

BlueBox Sales er en programvare som kontinuerlig innhenter og samler data for din butikk, og gir deg oppdaterte resultater innen to til fem minutter.

Hva er dagens bestselger, hvilken ekstraplass selger best, hva selger ikke og fungerer egentlig den nye markedsføringskampanjen din? Dette er spørsmål du enkelt får svar på med BlueBox Sales.

Med BlueBox Sales får du oversikt, og du kan reagere på eventuelle problemer umiddelbart. Hvis et produkt ikke selger trenger du ikke vente på en rapport i slutten av uken – du kan sjekke det ut umiddelbart og finne en bedre løsning!

BlueBox Sales på mobiltelefonen gir deg rask tilgang til detaljerte salgsdata som gjør det enklere for deg og dine ansatte å ha fullstendig oversikt over butikkens resultater.

BlueBox Sales kommer også i en versjon tilpasset datamaskin, slik at du har tilgang på analyse av sanntidsdata som vil hjelpe deg med å ta riktige og faktabaserte beslutninger.

En bedrift med et stort antall transaksjoner hver dag må justere og optimalisere daglig!

Derfor trenger du og din bedrift et nøyaktig og stabilt verktøy som du kan stole på – og det er nettopp det du får med BlueBox Sales.

Vil du Vite Mer?

Leave us a message!!!

Switch The Language